Veelgestelde vragen (FAQ)

Xtenza Secret Hairextensions

1. Moet ik kapper zijn om de opleiding te kunnen volgen?

• Mijn cursussen zijn exclusief voor kappers of diegenen met voldoende kapperservaring. Zo kan ik tijdens de cursus volledig focussen op het perfect plaatsen van hairextensions.

2. Moet ik een BTW nummer hebben om de cursus te kunnen volgen?

• Bij voorkeur, maar ongetwijfeld kunnen we het regelen als je nog geen btw nummer hebt ook.

3. Ik heb al het materiaal om te starten, moet ik verplicht nog iets aankopen tijdens of na de cursus?

• Nee, ik ga voor eerlijke prijzen en je bent niet verplicht extra materialen aan te schaffen. Op de opleiding kan jij mijn spullen gebruiken. Heb jij niets nodig achteraf dan is dat helemaal oké!

4. Wie geeft de opleiding?

• Ik, Kimberly, de eigenares van Xtenza, opgeleid in verschillende methodes, zal de opleiding persoonlijk verzorgen. Ik creëerde mijn eigen ultra fijne techniek na verschillende bijscholingen. Onlangs ging ik nog naar Londen! Verwacht dus een zeer persoonlijk advies en hands-on begeleiding!

5. Wat is het verschil tussen de opleiding in Tielt en Beringen?

• Hier in mijn salon in Tielt leer je met maximaal 2 personen voor een intensieve, persoonlijke ervaring. Elk op een model. Bij de Update Academy in Beringen geef ik ook les, maar begeleid ik tot 8 personen, waarbij de aandacht dus meer verdeeld wordt onder alle kappers.

6. Wat is het verschil tussen de Invisible Training en de Master training?

• De Invisible Training is ontworpen om de perfecte techniek te leren voor het plaatsen van weft extensions. Hierin leg ik stap voor stap uit hoe je een naadloze en onzichtbare look creëert.

• De Master Training gaat een stap verder en introduceert mijn eigen gepatenteerde methode. Deze next level training omvat geavanceerde technieken en strategieën, waarmee je niet alleen perfectie bereikt in het plaatsen van extensions, maar ook een unieke aanpak ontwikkelt die exclusief is voor de Master training.

7. Met hoeveel volgen we de opleiding tegelijk?

• In mijn salon is dat met maximaal 2 personen tegelijk voor optimale aandacht.

8. Ik heb het voorschot betaald, hoe verloopt de verdere facturering?

• Geweldig! Als je het voorschot hebt betaald, is je plekje verzekerd! Voor het resterende bedrag en eventuele extra materialen wordt een factuur opgemaakt na de de opleiding.

9. Voorzie ik zelf een model?

• Ja, dat doe je zelf. Ook zodat je meteen reclame kan maken voor jouw nieuwe of verbeterde dienst! Vind je niemand? Geen zorgen, ik help je graag verder het geschikte model te vinden!
10. Moet mijn model kort of lang haar hebben en welke haarkleur?

• We houden van blondines omdat blenden meestal de moeilijkste uitdaging is, en je zo het maximale uit de opleiding haalt qua blenden. De minimum lengte moet schouderlengte zijn, geen carré of strakke bob.

11. Zijn de hairextensions die geplaatst worden tijdens de cursus inbegrepen?

• Nee, omdat iedereen andere wensen heeft en elke schedel anders is. Ik bepaal ter plekke hoeveel gram en welke lengte nodig is, zodat je geen geschatte of te dure prijs betaalt.

• Hou er wel rekening mee dat je dit niet moet meerekenen bij jouw investering van de cursus aangezien jouw model deze met een kleine meerprijs dadelijk aan jou betaalt! Wij adviseren een richtprijs van € 375 per 100 gram.

12. Krijg ik het theorieboek mee naar huis?

• Momenteel werken wij achter de schermen aan een theorieboek, zodat je thuis op jouw eigen tempo alles kan nalezen en steeds kan teruggrijpen naar jouw houvast als je vragen hebt. Natuurlijk mag je die ook steeds aan mij stellen als je er niet uit raakt of twijfelt!

13. Voorzie ik zelf lunch?

• Nee, ik zorg voor drinks, koffie en een heerlijke lunch. Geniet zorgeloos van de opleiding!