About Me

Xtenza Secret Hairextensions

Wie ben ik?

Hey ik ben Kimberly, sommigen zullen me wellicht kennen van Fancy Frou. Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie interesse in Xtenza.

Waarom wou ik ooit een eigen haarmerk opstarten vraag je je nu waarschijnlijk af.  Mijn mama was de oorzaak, want ‘oh gosh’ haar haar was een drama! Er zat maar één ding op, dat was een oplossing zoeken voor haar. Om heel eerlijk te zijn, het was een heavy zoektocht!

Was het een leuke zoektocht? Absoluut!

Had ik stress? Reken maar van yes!

Waarom? Ik was het spuugzat om telkens tegen problemen op te botsen!

Al enige tijd plaatste ik hairextensions en telkens weer kwamen  dezelfde problemen naar boven. Knopen, kleurvervaging en iedere keer weer een excuus van een slechte serie met haren die stuk zijn na 3 maand.

 

Waar streef ik naar?

Ik wou meer kleuren, betere service en vooral stabiele kwaliteit. Je weet wel, wat elke kapper eigelijk wil, maar dus precies onvindbaar is. Dus na mijn lange zoektocht dacht ik, wel ik doet het gewoon zelf!

Ik jou niet beloven dat er nooit iets mis kan gaan, maar wat ik jou wel kan beloven zijn:

R

Eerlijkheid

R

Transparantie

R

Service

R

Met enorm veel liefde gemaakt haar voor je klanten

Want ik hou ervan mensen mooi te maken net zoals jij!

Waarom Xtenza?

Xtenza Hairextensions verschillen van vele andere merken op onze Belgische markt. Xtenza heeft een gepatenteerde Detangle Silk Coating waardoor je minder knopen of kwaliteitsverlies zal hebben. Wij doen niet mee aan siliconen coatings waardoor er een laagje rond het haar word gelegd. What you see is what you get!

Onze haren bestaan uit 80% slavisch haar en 20% vietnamees haar.
Waarom Slavish? Onze westerse haren lijken het meest op slavisch haar. De kwaliteit en blekere kleuren zorgen voor kortere productieprocessen waardoor de haren langer mooi blijven.
Waarom Vietnamees? Het zijn de sterkste haren ter wereld en dragen dus mee aan de lange draagtijden waar wij naar streven.

Wij kiezen voor kwaliteit. Geen knopen en lange draagtijden! We werken enkel met Raw Virgin Hair, alles komt dus ongekleurd binnen en word pas bij ons voor de eerste keer gekleurd en verzorgd. Als je klanten professionele producten gebruiken, gaan de haren zeker een jaar mee!

Ben je nu helemaal overtuigd? Dan leggen we je graag onze werkwijze uit.